Al meer dan 15jaar de referentie in zijn vak !

03 500 27 82

Scheepspompen draaien dankzij deze mechanieker
Bereik de volledige capaciteit met uw scheepspompen

Scheepsmotoren, scheepspompen of de boottransmissie hebben geen geheimen voor de veelzijdige mechanieker van boten van Marco Mechanical Services. Vanuit Zandvliet komt de technieker van de zaak naar uw schip of boot voor een gerichte vervanging, herstellingen of onderhoud van scheepsmotoren of scheepspompen. Deze mechanieker weet van aanpakken.

Complete ingrepen

Uw specialist voor schepen staat in voor de volledige voorbereiding, uitvoering, herstelling en installatie van roterende en statische apparaten zoals pompen, compressoren, kleppen, bilgepompen, … Ook revisiewerkzaamheden en proactief onderhoud aan deze onderdelen vormen geen probleem.

Technische kennis

Bij Marco Mechanical Services beschikken de techniekers over een uitgebreide technische kennis en knowhow om uw schepen in de beste conditie te laten uitvaren. Zo is het uw eerste aanspreekpunt voor een volledige inbouwservice of voor het ombouwen van bestaande pompinstallaties. Dit geldt voor alle types en merken van pompen en motoren.

Herstellingen

Duikt er een onverwacht probleem op aan de scheepspompen? Deze mechanieker uit Zandvliet is al onderweg voor een noodherstelling. U mag rekenen op een grondige en duurzame herstelling zodat u snel weer verder kan met uw werkzaamheden. Een andere optie bij defecten is het oplossen van elektrische storingen. Maak gerust een afspraak voor een tijdig onderhoud om problemen eventueel te voorkomen.

Contact

Heeft u nood aan een technieker voor uw scheepspompen, scheepsmotoren of boottransmissie? De mechanieker van Marco Mechanical Services weet steeds raad met uw vragen. Aan de hand van duidelijke prijsafspraken worden deze en andere onderdelen nauwkeurig ingebouwd, hersteld of onderhouden. Regel daarom een afspraak met de firma voor een klantvriendelijke service.

Ruime ervaring

Deadline gericht

Flexibel