Al meer dan 15jaar de referentie in zijn vak !

03 500 27 82

Hou uw scheepsmotoren in orde
Voorkom technische defecten aan uw boot

Voor de vakkundige herstelling en het onderhoud van scheepsmotoren, moet u contact opnemen met Marco Mechanical Services. De Antwerpse firma is door zijn jarenlange ervaring gespecialiseerd in de meest uiteenlopende types van scheepsmotoren. Deze mechanieker uit Zandvliet voert werken op locatie uit, tot ver in het buitenland. Service staat steeds voorop bij de zaak.

Scheepsmotoren inbouwen

Doe een beroep op het bedrijf voor de volledige inbouw van nieuwe scheeps(diesel)motoren. Deze werken worden uitgevoerd door echte specialisten en er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige onderdelen en gereedschappen. Deze mechanieker van boten onderscheidt zich door erg gedetailleerd te werk te gaan. Veel aandacht gaat naar het professioneel wegwerken van de elektrische bekabeling, het verwijderen van overtollige delen en het bereikbaar houden van uw motor. Op die manier wordt uw schip in perfecte staat opgeleverd.

Scheepsmotoren reviseren

Marco Mechanical Services is verder gespecialiseerd in het reviseren van scheepsmotoren. Door tijdig een onderhoud in te plannen zal de levensduur van uw scheepsmotor met tientallen jaren worden verlengd. Een doordacht onderhoud is op termijn trouwens goedkoper. U voorkomt grote defecten die dure herstellingen met zich meebrengen. Een ander voordeel van een revisie van uw eigen scheepsmotor is dat er geen aanpassingen aan de fundatie nodig zijn. Na het onderhoud kan de motor gewoon worden teruggeplaatst.

Ook dit onderhoud kan op locatie net als het onderhouden van andere onderdelen zoals:

  • boegschroeven
  • vuilwatertanks
  • keerkoppelingen
  • generatoren

Contact

Ga gerust het water op met uw schepen en maak een afspraak met Marco Mechanical Service uit Zandvliet. Het inbouwen of onderhouden van scheepsmotoren door deze mechanieker verloopt zonder zorgen. Als scheepspompen of boottransmissie mechanieker bent u eveneens aan het juiste adres.

Ruime ervaring

Deadline gericht

Flexibel