Al meer dan 15jaar de referentie in zijn vak !

03 500 27 82

Vertrouw de boottransmissie toe aan deze mechanieker
Ongeremd vaarplezier met Marco Mechanical Services

Als professional moet u er op kunnen rekenen dat uw boten of schepen steeds in orde zijn om uit te varen. Daarom doet u doorlopend een beroep op Marco Mechanical Services uit Zandvliet. Deze vertrouwde mechanieker voor boten ziet niets over het hoofd bij een herstelling, vervanging of onderhoud. Ook uw boottransmissie of versnellingsbak zal in de beste omstandigheden werken.

Gerichte diagnose

De versnellingsbak is eveneens een belangrijk onderdeel van uw vaartuig. Om het in de beste conditie te houden, regelt u tijdig een onderhoud voor de boottransmissie. Deze mechanieker uit Zandvliet voert het nazicht tot in de puntjes uit. Ervaart u grotere problemen dan zal het bedrijf eerst een gerichte diagnose opstellen voor een duurzame ingreep.

Herstellen & vernieuwen

Aan de hand van een duidelijke offerte weet u wat er aan de transmissie zal moeten gebeuren. Een eerste mogelijkheid is een herstelling of het vervangen van bepaalde onderdelen. Ook de volledige transmissie kan worden vervangen gevolgd door het nauwkeurig afstellen van het mechanisme. Een tweede optie is de uit- en inbouw van een transmissie. Een inbouw kan bijvoorbeeld bij een nieuw schip.

Service op maat

Net als bij de scheepspompen en de scheepmotoren zal deze mechanieker u een uitgebreide dienstverlening voorzien. De firma uit Antwerpen beschikt over een snelle service om noodinterventies mogelijk te maken. Deze, en andere werken, kunnen op locatie en eventueel in het buitenland gebeuren aan duidelijke afspraken. Deze technieker heeft de nodige kennis om verschillende merken van versnellingsbakken aan te pakken.

Contact

Heeft uw boottransmissie een mechanieker nodig? Telefoneer naar Marco Mechanical Services voor een grondige herstelling, onderhoud of vervanging. U zal het verschil aan vaarcomfort meteen voelen wanneer u start.

Ruime ervaring

Deadline gericht

Flexibel